C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N. Galaţi
oferă membrilor săi următoarele servicii:

AJUTOR DE DECES NERAMBURSABIL
ÎMPRUMUTURI PE TERMEN FOARTE SCURT (7, 14, 21 sau 28 de zile)

 

ÎMPRUMUTURI PE TERMEN SCURT ȘI MEDIU TRADIȚIONALE

Împrumuturile tradiționale au durate de rambursare de cuprinse între 2 luni și 48 de luni.

Se acordă pe baza fondului social (maxim 5Xsoldul fondului social). Suma minimă acordată este de 500 ron iar suma maximă este de nelimitată (în funcție și de veniturile solicitantului).

Acest tip de împrumut este garantat cu fondul social al membrului C.A.R și de 2-5 giranți (în funcție de suma solicitată) și se acordă prin virament în contul bancar(card) al membrului C.A.R. Dacă solicitați ca împrumutul să vă fie achitat la casieria unității dobânda standard se va majora cu un (1) punct procentual.

Împrumuturile tradiționale se acordă cu o dobândă anuală standard de 14% (DAE 14,93%) în cazul întârzierilor la plată se percepe o dobândă penalizatoare de 14%.

În cazul împrumuturilor garantate integral cu fondul social C.A.R. nu solicită giranți la împrumut iar dobânda este diminuată cu doua (2) puncte procentuale.

Pe parcursul derulării unui împrumut puteți solicita un împrumut suplimentar ce nu poate depăși 5Xfondul social-soldul împrumutului și care trebuie achitat în maxim numărul de rate rămas din împrumutul inițial.

Pe parcursul derulării unui împrumut puteți amâna cu 30 de zile scadența unei rate, de 2 ori (în cazul în care nu înregistrați restanțe).

În timpul derulării unui împrumut puteți solicita reeșalonarea de 2 ori, numărul nou de rate nu poate depăși maximul de rate pentru acel tip de împrumut.

Plata ratelor la împrumut se poate face prin reținere pe statul de plată (pentru salariații C.F.R. regionala Galați), prin depunere la casieria C.A.R. sau prin virament în unul din cele 3 conturi bancare ale C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N.

Puteți solicita compensarea împrumutului cu fondul social, doar în cazul în care vă retrageți ca membru C.A.R.

Pentru a vizualiza un scenariu de împrumut apăsați aici.

 

 
Copyright © 2011. C.A.R. Complex C.F.R. I.F.N. Toate drepturile rezervate.